panel_04

winamp192

winamp64

winamp24

mp192

mp64

mp24


Kezdőoldal - Még több sport - Sportműsor ma délutántól holnap estig

Sportműsor ma délutántól holnap estig Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 20. péntek, 15:21

Balassagyarmat - SBTC megyei rangadót rendeznek holnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság Mátra-csoportjában. A két nógrádi gárda összecsapására nem kellett sokáig várni, hiszen az újonc SBTC már az idei küzdelemsorozat második fordulójában a csoport élmezőnyéhez tartozó Ipoly-parti gárda otthonába látogat. Az első fordulót egyébként mindkét csapatunk győzelemmel zárta, a Balassagyarmat Turán, az SBTC pedig hazai pályán, Dunakeszi ellen gyűjtötte be a három bajnoki pontot. A megyei rangadót szombaton délután öt órától rendezik Balassagyarmaton.

 Két találkozóval szombat délután megkezdődik a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 2010-2011. évi küzdelemsorozata. Az első forduló első játéknapján 17 órától a Szécsény – Tar, és a Mátranovák – Nőtincs összecsapásokat rendezik. A további öt mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik, a programban a Berkenye – Rimóc, a Héhalom – Szurdokpüspöki, a Karancslapujtő – Nagybátony, a Somoskőújfalu – Palotás, és a Pásztó – Bercel találkozó szerepel.

 A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság keleti csoportjában ma délután öt órától rendezik a Kazár – Karancsberény míg szombaton öttől Mihálygerge – Cered a program. A második forduló további hat találkozóját vasárnap játsszák: a Romano Karancsság, - Kisterenye, a Lucfalva – Jobbágyi, a Karancskeszi – Etes, a Zagyvaróna – Csécse, a Buják – Mátraterenye és a Ménkes – Karancsalja találkozók szintén 17 órakor kezdődnek.

 Két találkozóval szombaton megkezdődnek a küzdelmek a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában is, az első játéknapon Diósjenő – Nógrádsáp, és Nagylóc – Becske a párosítás, míg a második játéknapon, vasárnap Keszeg – Bánk, Romhány – Érsekvadkert, Ipolyszög – Nagyoroszi, Őrhalom – Patak, Dejtár – Szügy, és Nézsa – Varsány találkozókat rendeznek. A kezdési időpont a nyugati csoportban is 17 óra lesz.

 Öt csapat részvételével rendez a hétvégén felkészülési kézilabda-tornát a Balassagyarmati Kábel SE és a Delphi Hungary Balassagyarmat. Az első mérkőzést ma délután fél öttől játsszák az Ipoly-parti városi sportcsarnokban. Szombaton délelőtt fél tíztől játsszák az első találkozót. A kétszer 25 perces meccsekből álló torna fél ötig tart.

 Harmadik alkalommal rendezik meg szombat délután Salgótarjánban a Botos Bokszgálát. A város Fő terén felállított ringben olyan jelenlegi és korábbi kedvenceket láthat a közönség, mint Erdei Zsolt, Kovács István, Kótai Mihály, Káté Gyula, Alvics Gyula, Botos András, Botos Tibor, vagy éppen Hranek Sándor. Az elmúlt évek és napjaink legjobb öklözői mellett a gála keretében magyar–szlovák ifjúsági válogatott mérkőzést is rendeznek.

 
Google bookmarkTwitterFacebook